Boek een docent: vorming

Vorming: Dat wil zeggen dat de dansdocent het programma (thema) aanleert met als doelstelling dat de deelnemers aan deze vormingsactiviteit daarna zelf aan de slag kunnen om dit dansprogramma door te geven.Bewegings- en ontspanningstussendoortjes


Kinderen moeten steeds langer stilzitten. Zitten is belastend voor de tussenwervelschijven. Daarom is bewegen niet alleen leuk, maar ook nuttig en gezond.

In een praktijkgerichte vormingscursus van 3 uur toont onze dansdocent(e) hoe je op een speelse manier de activiteiten kan onderbreken om rugklachten en andere gezondheidsklachten te voorkomen. Ze baseert zich op de uitgave ‘Rugla’ uitgegeven bij Abimo (St. Niklaas) en vult deze aan met eigen ervaringen als leerkracht, dans- en yogadocente en eutonie pedagoge in opleiding. De tussendoortjes bevorderen de concentratie, de motorische vaardigheden en het lichaamsbewustzijn.

Deze vorming is geschikt voor iedereen die met kinderen uit het basisonderwijs werkt, in schoolverband of als vrijetijdsbesteding.
Prijskaartje

€ 5 per deelnemer per begonnen uur (per sessie), EN minimum € 100 per uur. (minimaal € 300 in totaal)
Deze prijs is all-in (lesgelden, verplaatsingskosten, gebruik muziekinstallatie). Didactisch materiaal kan ter plaatse gekocht worden.

Doe een aanvraag

Doelgroep

Voor begeleiders van:
6 tot 12 jarigen

Praktisch

Duur: 3 uren
Aantal deelnemers:
Minimum 12 deelnemers/Maximaal 25 deelnemers

Te voorzien

Via de inrichter: proper lokaal met voldoende dansruimte
Deelnemers: sportieve vrijetijdskledij en aangepast schoeisel om te dansen