Boek een docent: vorming

Vorming: Dat wil zeggen dat de dansdocent het programma (thema) aanleert met als doelstelling dat de deelnemers aan deze vormingsactiviteit daarna zelf aan de slag kunnen om dit dansprogramma door te geven.Folkend Dansen


Een “spiksplinternieuw” Danskant dansprogramma met meer dan een knipoog naar de folkmuziek.

Veertien dansen dingen naar de gunst van de onervaren danser. Door de niet te onderschatten inbreng van de groep “Sois Belle” en percussionist Marc Smitt is de muziek meer dan een “begeleidend” middel voor de dansers.

Sfeer straalt uit elk nummer waardoor niemand nog kan stilzitten! Wie dan toch wil stilzitten zal zeker een aangename luisterervaring krijgen met deze Folkend dansen.

Oude bekenden in nieuwe jasjes en speciaal voor dit programma ontworpen dansen maken van Folkend dansen een niet te missen aanvulling voor iedereen die tieners aan het dansen wil brengen.

Bij de samenstelling van Folkend dansen kozen we bewust voor “eenvoudige” en “instapklare” dansen. Waardoor iedereen kan mee doen. De muziek van Sois Belle en Marc Smitt werkt zo aanstekelijk dat ook de wat meer ervaren danser met plezier zal meedansen. Tevens kozen we ook voor een rijke en gevarieerde verscheidenheid, kringdansen, paardansen, setdansen, lijndansen, zitdansen, ze staan allemaal op het programma.

Prijskaartje

€ 5 per deelnemer per begonnen uur (per sessie), EN minimum € 100 per uur. (minimaal € 300 in totaal)
Deze prijs is all-in (lesgelden, verplaatsingskosten, gebruik muziekinstallatie). Didactisch materiaal kan ter plaatse gekocht worden.

Doe een aanvraag

Doelgroep

Voor begeleiders van:
+10 jarigen

Praktisch

Duur: 3 uren
Aantal deelnemers:
Minimum 12 deelnemers/Maximaal 25 deelnemers

Te voorzien

Via de inrichter: proper lokaal met voldoende dansruimte
Deelnemers: sportieve vrijetijdskledij en aangepast schoeisel om te dansen