Boek een docent: vorming

Vorming: Dat wil zeggen dat de dansdocent het programma (thema) aanleert met als doelstelling dat de deelnemers aan deze vormingsactiviteit daarna zelf aan de slag kunnen om dit dansprogramma door te geven.Sau Reka Reka


Dit is een nieuw programma. Een vervolg op onze vorige uitgaven: De Zevensprong, De Feestwinkel, Dans de wereld rond, en Ku Tshi Tshi.

Van Sau Reka Reka is zowel de CD met alle muziek te verkrijgen en een ebook waar je alle dansbeschrijvingen kunt lezen. Alle dansbeschrijvingen zijn voorzien van een Methodische verwerking en bij elke dans voorzien we ook een uitgebreide uitleg over de herkomst van de dans.

Daarnaast voorzien we ook een aantal randactiviteiten zoals een traditioneel spel, of een traditioneel gerecht om samen te bereiden. We voorzien ook alle notenbeelden en daar waar nodig alle didactische afbeeldingen. Kortom; een full-pakket om een succesvolle dansactiviteit op te zetten met alle kinderen en tieners van 4 tot 14 jaar.

Prijskaartje

€ 5 per deelnemer per begonnen uur (per sessie), EN minimum € 100 per uur. (minimaal € 300 in totaal)
Deze prijs is all-in (lesgelden, verplaatsingskosten, gebruik muziekinstallatie). Didactisch materiaal kan ter plaatse gekocht worden.

Doe een aanvraag

Doelgroep

Voor begeleiders van:
4 tot 12 jarigen

Praktisch

Duur: 3 uren
Aantal deelnemers:
Minimum 12 deelnemers/Maximaal 25 deelnemers

Te voorzien

Via de inrichter: proper lokaal met voldoende dansruimte
Deelnemers: sportieve vrijetijdskledij en aangepast schoeisel om te dansen