Boek een docent: vorming

Vorming: Dat wil zeggen dat de dansdocent het programma (thema) aanleert met als doelstelling dat de deelnemers aan deze vormingsactiviteit daarna zelf aan de slag kunnen om dit dansprogramma door te geven.Tsena Tsena


Tzena, Tzena, Tzena is een lied , oorspronkelijk geschreven in het Hebreeuws door Issaschar Miron, een Poolse emigrant uit Israël. We kozen deze leuke dans uit als titel voor onze nieuwe uitgave kleuter-, kinder-, en tienerdansen uit.Dit is onze splinternieuwe uitgave. Een vervolg op onze vorige uitgaven: De Zevensprong, De Feestwinkel, Dans de wereld rond, Ku Tshi Tshi, Pannenkoekjes in het bos en Sau Reka Reka.

We kozen er deze keer voor om (bijna) alle muziek opnieuw op te nemen. De vertolkers; Sois Belle (Folkend Dansen), ’t Kliekse en Jef Lefeve (Hip Hup Hop) zorgen alweer voor zeer leuke en vooral dansbare muziek. Zoals steeds zorgen wij voor een zeer gevarieerd internationaal aanbod. We gaan net zoals we dat deden voor de vorige uitgaven bijna letterlijk dansend de wereld rond!

Dansplezier

Onze belangrijkste doelstelling bij dit programma is zoals steeds ‘dansplezier’. Genieten van beweging en muziek, een leuke sfeer creëren, een goed gevoel achter laten. Ons doel is ervoor te zorgen dat iedereen nog meer wil.

Waardevol

Met de uitgave Tsena Tsena hebben we ook speciale aandacht voor het eigen erfgoed van Vlaanderen. Onze eigen liedjes en dansen kregen dankzij de zeer gewaardeerd vertolking van alle muzikanten een typische klankkleur mee waardoor we dat eigen erfgoed goed in de verf kunnen zetten. Wij vinden ons erfgoed zeer waardevol.

Meerwaarde Tsena, Tsena is een programma waar we ethische en sociaalvormende elementen aanbieden door gebruik te maken van allerlei vormen en technieken. Melodisch beleven, ritmische vorming, leren beheersen van de ruimte, dragen bij tot ontwikkeling van de eigen persoonlijkheid. Deze kwaliteiten zorgen zeker voor een meerwaarde!

Zoals je dat van ons gewoon bent voorzien we naast een degelijke dansbeschrijving ook telkens het notenbeeld en een methodische verwerking van de dansen.

Wij voorzien van deze uitgave dus een CD met alle muziek en een E-book met alle teksten, dansbeschrijvingen, notenbeelden en foto’s. De CD kan je zowel afspelen op een gewone Cd-speler en op je PC. Het E-book is bedoeld voor de PC.

Prijskaartje

€ 5 per deelnemer per begonnen uur (per sessie), EN minimum € 100 per uur. (minimaal € 300 in totaal)
Deze prijs is all-in (lesgelden, verplaatsingskosten, gebruik muziekinstallatie). Didactisch materiaal kan ter plaatse gekocht worden.

Doe een aanvraag

Doelgroep

Voor begeleiders van:
4 tot 12 jarigen

Praktisch

Duur: 3 uren
Aantal deelnemers:
Minimum 12 deelnemers/Maximaal 25 deelnemers

Te voorzien

Via de inrichter: proper lokaal met voldoende dansruimte
Deelnemers: sportieve vrijetijdskledij en aangepast schoeisel om te dansen