Even voorstellen
Medewerkers


Anita Caals
anitaAls afgevaardigde van Dansgroep Chara zetel ik reeds enkele jaren in de raad van bestuur van Danskant. Daar tracht ik mijn ervaring met het overheidsbeleid in te zetten om Danskant te adviseren en te ondersteunen. Bij Dansgroep Chara ben ik medeoprichter en maak ik permanent deel uit van de raad van bestuur.
Benjamin Firlefyn
benjaminHallo, ik ben Benjamin. Ik ben leraar lager onderwijs in Kruibeke, waar ik ook woonachtig ben. Ik ben bij Danskant terechtgekomen in 2004. Toen heeft mijn dansmicrobe me werkelijk in gang gezet. Ik heb 17 jaar in de lokale chiro gezeten waar ik ook hoofdleider werd, heb 2 jaar tapdans gevolgd, deed 6 jaar toneel, heb een muzocoachopleiding binnen het lager onderwijs gevolgd, volg swingles en ben een gepassioneerd fotograaf. Tussendoor hou ik van een partijtje badmintonnen.
Waut Hespel
wautWaut is de voorzitter van Danskant vzw
Marc Smitt
marcMarc Smitt begeleidt voor Danskant alle percussie workshops.
Marieke Stinckens
mariekeHoi! Ik heet Marieke en ik ben opgegroeid met dans. Sinds 2009 draai ik als dansinstructeur mee in de docenten- en animatorenopleiding. Verder maak ik ook deel uit van de Raad van Bestuur.
Lieve Asselman
lieveLieve is lid van onze algemene vergadering en docente bij dansgroep Helicon in Ternat.
Marleen Horemans
marleenMarleen is medewerker/dansdocent van Danskant vzw. Zij is oa (mede)auteur van 'Peuters dansen 1', 'Peuters dansen 2', 'Kleuters dansen 4', 'Kleuters dansen 5' en 'Olifantengalabal'
Jij?
jij?Jij bent ook steeds van harte welkom om ons team te vervoegen!

Personeel


Luc Vandenheede
lucAlgemeen secretaris, alle ICT, webmaster, technisch verantwoordelijk voor onze didactische uitgaven, vormingen & bijscholingen.
Joyce Vanlersberghe
joyceJoyce is onze verantwoordelijke voor de opleiding en onze danskampen.