JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

eB De Danssleutel

De Danssleutel
Een vaktaal voor en een Systematiek van de volksdansDeze vierde druk is een ingekorte versie van vorige druk die verscheen in 1982. De opzet van deze uitgave verschilt in wezen weinig of niets met de vorige drukken. Er werd uitgegaan van de teksten opgesteld door H. Hofman, doch bij deze uitgave vertrokken we van het standpunt dat voor de gebruiker het resultaat vooral een gemakkelijk instrument voor het ontcijferen van dansbeschrijvingen zou zijn.

De hoofdstukken over de dansbeschrijving op zich, de algemene inleiding tot de volksdans, indeling van het repertoire werden er niet meer in opgenomen omdat deze specifiek besproken worden bij de verschillende opleidingsstages tot dansleider. De neerslag van deze onderdelen werden dan ook opgenomen in de verschillende syllabi die bij deze stages worden verspreid.

Mei 1994

Deze versie is de digitale versie van de vierde druk.

Mei 2012

De Danssleutel

Systeem eisen PC: Intel Pentium 75-Mhz of hoger, 32 Mb RAM, 2 Mb beschikbare schijfruimte CD-speler en een muis. Windows 95, 98, ME, NT4 (SP5), Windows 2000 of Windows XP. Internet Explorer 5.0 of hoger.