JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Boek Tsena Tsena

Vanaf 4 jaar

24 dansen met wortels voor 4 tot 14 jarigen

De CD en bevat naast de 24 dansen ook nog 4 bonustracks, instrumentale versie van Dag mijn Roosmarijntje, De Zevensprong, Keersken in de lanteren en de meezingversie van Witte vlek witte vlok.

Tzena, Tzena, Tzena is een lied , oorspronkelijk geschreven in het Hebreeuws door Issaschar Miron, een Poolse emigrant uit Israël. We kozen deze leuke dans uit als titel voor onze nieuwe uitgave kleuter-, kinder-, en tienerdansen uit.

Deze uitgave is een vervolg op onze vorige uitgaven: De Zevensprong, De Feestwinkel, Dans de wereld rond, Ku Tshi Tshi, Pannenkoekjes in het bos en Sau Reka Reka.

We kozen er deze keer voor om (bijna) alle muziek opnieuw op te nemen. De vertolkers; Sois Belle (Folkend Dansen), ’t Kliekse en Jef Lefeve (Hip Hup Hop) zorgen alweer voor zeer leuke en vooral dansbare muziek. Zoals steeds zorgen wij voor een zeer gevarieerd internationaal aanbod. We gaan net zoals we dat deden voor de vorige uitgaven bijna letterlijk dansend de wereld rond!

Dansplezier


Onze belangrijkste doelstelling bij dit programma is zoals steeds ‘dansplezier’. Genieten van beweging en muziek, een leuke sfeer creëren, een goed gevoel achter laten. Ons doel is ervoor te zorgen dat iedereen nog meer wil.

Waardevol


Met de uitgave Tsena Tsena hebben we ook speciale aandacht voor het eigen erfgoed van Vlaanderen. Onze eigen liedjes en dansen kregen dankzij de zeer gewaardeerd vertolking van alle muzikanten een typische klankkleur mee waardoor we dat eigen erfgoed goed in de verf kunnen zetten. Wij vinden ons erfgoed zeer waardevol.

Meerwaarde


Tsena, Tsena is een programma waar we ethische en sociaalvormende elementen aanbieden door gebruik te maken van allerlei vormen en technieken. Melodisch beleven, ritmische vorming, leren beheersen van de ruimte, dragen bij tot ontwikkeling van de eigen persoonlijkheid. Deze kwaliteiten zorgen zeker voor een meerwaarde!

Zoals je dat van ons gewoon bent voorzien we naast een degelijke dansbeschrijving ook telkens het notenbeeld en een methodische verwerking van de dansen.

Wij voorzien van deze uitgave dus een CD met alle muziek en een E-book en een boek met alle teksten, dansbeschrijvingen, notenbeelden en foto’s. De CD kan je zowel afspelen op een gewone Cd-speler en op je PC. Het E-book is bedoeld voor de PC.

Inhoud


 1. Abrikozen Maartje
  Vlaanderen - Jef Lefeve - ® 2013
 2. Blue Jerry
  USA - Jef Lefeve - ® 2013
 3. Cramignon
  Wallonië - ‘t Kliekske - ® 2013
 4. Dag mijn Roosmarijntje
  Vlaanderen - ‘t Kliekske - ® 2013
 5. De boom stond op de bergen
  Vlaanderen - Sois Belle - ® 2013
 6. The Third man
  USA - Danskant/VDCV ORKEST - ® 2013
 7. De Krebel
  Vlaanderen - ‘t Kliekske - ® 2003
 8. De Schoenlapper
  Denemarken - Jef Lefeve - ® 2013
 9. De Zevensprong
  Vlaanderen - ‘t Kliekske - ® 2013
 10. El ball de San Ferriol
  Catalonië - ‘t Kliekske - ® 2013
 11. Hawaiian Hospitality
  Hawai’i - Licentie Pan Records - ® 2013
 12. Het Carillon van Duinkerken
  Vlaanderen - ‘t Kliekske - ® 2013
 1. Hoea Ra
  Aotearoa - Licentie Pan Records - ® 2013
 2. Hora de munte
  Roemenië - Leonte Socaciu - ® 1983
 3. I A Tia N Tuanga
  Kiribati - Licentie Pan Records - ® 2013
 4. Keersken in de lanteren
  Vlaanderen - ‘t Kliekske - ® 2013
 5. Le printemps
  Nieuw - Sois Belle - ® 2013
 6. Malie Tanifa
  Samoa- Licentie Pan Records - ® 2013
 7. Mieke Stout
  Vlaanderen - ‘t Kliekske - ® 2013
 8. Taha Mo E Ua Mo
  Tonga- Licentie Pan Records - ® 2013
 9. Tampet
  Duitsland - Sois Belle - ® 2013
 10. Tari indang badindin
  Sumatra - sentral group - ® 2008
 11. Tsena, Tsena
  Israël - Sois Belle - ® 2013
 12. Witte vlek witte vlok
  Nieuw - Jef Lefeve - ® 2013


Tsena Tsena

CD Tsena Tsena
Dit is de muziek CD en bevat naast de 24 dansen ook nog 4 bonustracks, instrumentale versie van Dag mijn Roosmarijntje, De Zevensprong, Keersken in de lanteren en de meezingversie van Witte vlek witte vlok.

eBook Tsena Tsena
Bevat alle teksten, dansbeschrijvingen, methodische verwerking van elke dans, notenbeelden en foto’s.

Systeem eisen PC: Intel Pentium 75-Mhz of hoger, 32 Mb RAM, 2 Mb beschikbare schijfruimte CD-speler en een muis. Windows 95, 98, ME, NT4 (SP5), Windows 2000 of Windows XP. Internet Explorer 5.0 of hoger.

Boek Tsena Tsena
Dit is de papieren versie van het eBook. Bevat alle teksten, dansbeschrijvingen, methodische verwerking van elke dans, notenbeelden en foto’s. Formaat A4, 125 blz. ZW/W (kleurenkaft), geringd


Klanten die dit artikel kochten, kochten ook