JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Van 6 tot  12 jaar

Alle muziek van de dansen:

Dansspetters voorziet in een behoefte aan praktisch dansmateriaal. Deze dansbundels bevatten een dansprogramma dat zowel structuur biedt als ruimte voor exploratie. Het programma is met name bedoeld als een richtlijn waarbinnen alle ruimte is voor eigen idee├źn die samen met de kinderen kunnen worden uitgewerkt.

Elke dans heeft een achtergrond en een thema die aansluiten bij de leef- en belevingswereld van kinderen en waarin het speelse element en de eigen improvisatie een centrale plaats hebben. Dit zijn werkboeken voor iedereen die in zijn of haar werkveld met kinderen te maken heeft en die graag met ze wil dansen.

De sprookjesdans, Het oerwoud, Hoi 't is vakantie, Schrumpie, Het circus, De heksenketel, De school is uit, Het wilde westen, Oor oor oor, Het spokenbal, Het ziekenhuis, Het poetslied, Cat dance, Nee nee ik wil niet meer, Klap/zitdans, De boeienkoning, Bas Ballon, Leentje Lint, KarelKwast en Neel Penseel (1), Karel Kwast en Neel Penseel (2), Ballendans, De douchedruppel, Offerdans, Woestijndans, House in the museum, De verffabriek, Oefenmuziek 1 tot 10.


Dansspetters

Dansspetters is enkel te koop als pakket. (CD + Boek)

Dansspetters 1
Pakket Dubbel CD en Boek

Dansspetters 2
Pakket Dubbel CD en Boek

Dansspetters 3
Pakket Triple CD en Boek


Klanten die dit artikel kochten, kochten ook