JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Van 6 tot  12 jaar

Alle muziek van de dansen:

In 1999 publiceerde Maria Speth het boek en de CD Dansspetters met dansen en dansbeschrijvingen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Het resultaat van 10 jaar dans binnen de opleiding docent muziek (schoolmuziek en orthopedagogisch muziekbeoefenaar) van het Conservatorium Maastricht. Het repertoire dat in eerste instantie voor het basisonderwijs is ontwikkeld, wordt ook als zeer inspirerend ervaren in de wereld van de amateur dans.

Dansspetters II zet de lijn die werd uitgezet in Dansspetters, verder door. Het kind aanspreken als creërend danser, zonder daarbij de bestaande structuren in te leveren, blijkt in de praktijk een zeer werkbare methode. Het programma van Dansspetters II is een mozaïek van muziek, dans, drama en beeldende elementen die elkaar ondersteunen en aanvullen.

Houten Klaas, De poppendokter, De kerstboom-mannetjes, Fred Stekske en Pieke Elastieke, Bon Ballon, Vladimir de Vlo & Co, De puzzeldans, Kapitein Bonkepoot, De kermis, Simeon’s website, Samen spelen, Feestfarm, De modeshow, Het **** sterren hotel, Hallodans, Game over, Dansen met voorzetsels, MOBIELtje, Dagdans, Alle hens aan dek I, Code 1,2,3, De vliegtuigjes, Alle hens aan dek II, Kauwgom, De schuifdeur, Cookin’ (oefenmuziek 1), Communicatie 1 (oefenmuziek 2), Communicatie 2 (oefenmuziek 3), Communicatie 3 (oefenmuziek 4), Pol-K (oefenmuziek 5), Op-maat (oefenmuziek 6), Spinswing (oefenmuziek 7)Dansspetters

Dansspetters is enkel te koop als pakket. (CD + Boek)

Dansspetters 1
Pakket Dubbel CD en Boek

Dansspetters 2
Pakket Dubbel CD en Boek

Dansspetters 3
Pakket Triple CD en Boek


Klanten die dit artikel kochten, kochten ook