Nieuwe website

Nieuwe website

24 oktober 2022

‍Nieuwe website

Danskant heeft een nieuwe website. Technische ontwikkelingen en veiligheid noodzaakten deze overstap.  

 

Bij het migreren van de oude website naar deze nieuwe website werden ook alle geregistreerde gebruikers overgezet.

‍Wat is er veranderd?

Rubrieken: je zal er alle vertrouwde rubrieken terugvinden, al zijn ze nu wat anders gestructureerd, opleidingen, bijscholingen, danskampen, boek een docent en dansgroepen zitten nu onder de hoofdrubriek activiteiten.

 

Webwinkel: we hebben de structuur eenvoudiger gemaakt. De verschillende uitgaven zitten nu telkens in hun soortrubriek: CD, CDR, DVD, Boek...

Bij elke uitgave vind je een badge over welke doelgroep het gaat.

 

Downloads: zoals op onze oude website bieden we weer heel wat gratis downloads aan. Vanaf nu moet je echter geregistreerd en ingelogd zijn om deze te kunnen downloaden.

 

Veiligheid: was een belangrijke doelstelling bij de opzet van onze nieuwe website.  Alle gebruikersaccount zijn dus ook overgezet. Al zou het kunnen dat jou paswoord, uit veiligheidsoverwegingen, opnieuw moet worden ingesteld, klik daarvoor onder de knop "inloggen" op de link "paswoord vergeten".

 

https://www.danskant.be

‍Kant- en klare danslessen

‍Danskant ondersteunt haar bestaande team medewerkers en dansdocenten door het aanbieden van kant-en-klare danslessen via haar eigen website.

 

Intussen staan de 6 lessen voor 2022 op onze website.

 

 • Terug naar school
 • Herfst
 • Sprookjes
 • Beroepen
 • Halloween
 • Sinterklaas

 

Je kan deze hier downloaden: https://www.danskant.be/home/downloads

Dans met ons

mee-dans-video's

Tijdens onze nieuwe beleidsperiode (2022-2025) zal Danskant 'mee-dans-video's' opnemen en online aanbieden aan kinderen en jongeren om ze in hun eigen (thuis)omgeving in contact te brengen met cultuureducatieve processen.


Dit zijn de 5 mee-dans-video's voor 2022


 • Township Jive
 • Lenteschoonmaak
 • Keukenrap
 • Epo I Tai Tai E
 • Douchedruppel

 

Ziehttps://www.danskant.be/home/video-s


Boek een docent

Danskant komt naar je toe! Danskant stuurt haar medewerkers uit voor minimaal drie dansuren. Dit wil zeggen dat je zowel met één groep drie uur kan dansen (uiteraard kan dit niet met kinderen) of je deelt de drie aansluitende uren op met verschillende deelnemersgroepen.


Animatie:

Dat wil zeggen dat de dansdocent met jouw doelgroep komt dansen. Met als doelstelling de deelnemers een actieve, plezante en dansante ervaring te bezorgen.


Vorming:

Dat wil zeggen dat de dansdocent het programma (thema) aanleert met als doelstelling dat de deelnemers aan deze vormingsactiviteit daarna zelf aan de slag kunnen om dit dansprogramma door te geven.


Percussie:

We maken kennis met verschillende percussietechnieken aan de hand van Afrikaanse, Braziliaanse en tal van andere zowel etnische als moderne percussie-instrumenten.

 

Dansopleiding 2023

Opleiding dansanimator

Vormingcentrum Dworp

zo 09 april 2023 - vr 14 april 2023

 

zo 06 augustus 2023 - vr 11 augustus 2023

Opleiding dansdocent

Vormingcentrum Dworp

zo 06 augustus 2023 - vr 11 augustus 2023

Danskant vzw

Quellinstraat 49

2018 Antwerpen

info@danskant.be

www.danskant.be